Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba Fotograf nunta, botez si evenimente in sibiu, cluj, brasov, alba

Despre mine

 

 

       Numele meu este Sorin Orastean, m-am nascut in 1986 si sunt din Sibiu. Primul meu contact cu aparatul de fotografiat a fost in anul 2004. 

In vara anului 2009 am absolvit scoala de fotografie  “Image Art” din Sibiu unde i-am avut ca profesori pe Daniel Baltat si Ana Vasiu.

Iar in 2010 am ajuns sa fotografiez la nivel profesional si am avut sansa sa o practic in marea majoritate a timpului in USA dar si in: Canada, Islanda, Groenlanda si Europa. 

Toate acestea au fost posibile datorita faptului ca am lucrat pentru cea mai mare corporatie de vase de croaziere din lume “Carnival”. In continuare va urez vizionare placuta.

 

  • ©2024 All Rights Reserved